Hip-hop glazba već godinama ima veliki utjecaj na cijelu svjetsku glazbenu scenu, a i u Hrvatskoj je ostavila dosta velik utisak. Mladi ljudi dosta su se priklonili toj vrsti glazbe, a muzički festivali su samo potvrda koliko pozornosti i koliko slušatelja privlače.

Približit ćemo vam hrvatsku glazbenu scenu upoznavajući vas sa nekim elementima i festivalima koji su svjetski poznati i koji prizivaju mnoge turiste tijekom ljeta i tijekom cijele godine.

Upoznat ćemo vas s najboljim hip-hop izvođačima, sa samim grupama koje izvode istu vrstu glazbe i sa Phat Phillijem koji je jedna od najpoznatijih ličnosti na hrvatskoj hip-hop sceni.

Savjet ćemo vam dati i o najboljim pjesmama i izvođačima po našem mišljenju, te ćemo vam pričati o najvećem hrvatsko-kanadskom reperu svih vremena.maxresdefault-3

Nećemo preskočiti mogućnost da vas upoznamo sa svim muzičkim festivalima koji se događaju u Hrvatskoj, kako tijekom ljeta, tako i tijekom cijele godine. Od Fresh Island Festivala u Novalji, do najboljih ljetnih festivala i najboljih festivala cijele 2016. godine.

Moći ćete naći i informacije o Tijani Bass i najboljim hip-hop producentima, te par savjeta o najboljoj i profitabilnoj produkciji.

Svakako ćemo napraviti jednu veliku listu svih mogućih događaja koje možete pratiti tijekom godine u Hrvatskoj, iako je po nama ljeto ipak najpovoljnije vrijeme kada bi se mogla posjetiti Hrvatska i velika i bogata ponuda koju nam nudi. Mjeseci srpanj i kolovoz vrve od događaja i od festivala da ni sami nećete znati gdje prije da krenete. Svi festivali su u sugestivnim ambijentima, na plažama, kulama, uz more, na stadionima. Vi se samo opustite i uživajte čitajući informacije koje smo prikupili za vas na ovoj stranici.