Istina je da je Hrvatska jako malena zemlja, ali što se zabave i noćnih izlazaka tiče, nismo ni malo među zadnjima. Dapače, Hrvatska je prema jednome britanskom magazinu smještena među prvih deset najboljih mjesta za noćnu zabavu u cijelom svijetu. A znajte da je lista ipak bila top 100 najboljih klubova za noćni izlazak.

Beach Bar Papaya

Plaža Zrće se nalazi na jedanaestom mjestu top 100 mjesta za izlazak u svijetu. Iako ne stane više od 5 000 ljudi, što znači da kapacitet nije prevelik, ipak su neka od najvažnijih svjetskih imena i svjetskih glazbenika nastupala u tom klubu. Osim elektronske i R&B glazbe često su na repertoaru i hip-hop glazbenici koji uvijek popune Papayu.

Nos Beach Club

Opet smo na otoku Pagu u jednoj od mnogobrojnih diskoteka. Nalazi se na poziciji broj 20 od 100 najboljih svjetskih klubova.

Ravelinpapaya_club__zrche_beach_day

Da bismo se malo maknuli od otoka Paga, otišli smo dolje na jug do Dubrovnika, gdje klub Ravelin mete sve europske i svjetske konkurente što se noćne zabave i glazbe tiče.

Negro

U Splitu je pak smješteno jedno od super mjesta za izlazak – Negro Bar klub. U blizini svih škola i fakulteta je idealna pozicija za izlazak mladeži. Na programu često imaju soul, funk, hip-hop i jazz glazbu. Svakako mjesto koje treba posjetiti.

Vanilla

Klub u Splitu koji se nalazi nedaleko od centra i vrlo često organizira noćne zabave i događaje za sve ukuse. Tako možete naći dance, rock i hip-hop glazbu. Sve ovisi o večeri i o organizatoru.

Moon Club

Nalazi se u Zagrebu i vrlo često organiziraju večeri koje imaju hip-hop program. Jako su bogate starim i novim izvođačima te možete slobodno uživati u njihovom izboru muzičkih delicija.

Tvornica

Uvijek smo u Zagrebu, a Tvornica je poznata po raznim događajima i koncertima. Tako nerijetko na programu možete naći i hip-hop izvođače.

Dok odlučujete gdje i kako izaći, prvo se opustite uz MummysGold i onda lagano krenite u bogati noćni život.